Anketa | | Forum je: | Odličan | | 54% | [ 7 ] | Vrlo dobar | | 0% | [ 0 ] | Dobar | | 8% | [ 1 ] | Loš | | 0% | [ 0 ] | Užasan | | 31% | [ 4 ] | Još nemam određeno mišljenje | | 8% | [ 1 ] |
| Ukupno Glasova : 13 |
|
|
| Eo ti jos malo pravila,mada mislim da nije potrebno | |
| | Autor | Poruka |
---|
JeremayYya Graphic Designer
Broj poruka : 78 Datum upisa : 12.01.2011 Godina : 29 Lokacija : Sombor
| Naslov: Eo ti jos malo pravila,mada mislim da nije potrebno Sre Jan 12 2011, 14:47 | |
| Eo ti jos malo pravila,mada mislim da nije potrebno
1.Zabranjena je svaka vrsta nacionalne mrznje 2.Bez vredjanja drugih korisnika 3.Bez spamovanja,ne pisite duple postove itd.. 4.Zabranjene su svake vrste pretnji,ide direktan ban 5.Nepravite 2 ili vise profila 6.Nekoristite imena drugih korisnika ili admina | |
| | | Rupert Moderator Global
Broj poruka : 110 Datum upisa : 24.10.2010 Lokacija : Goge
| Naslov: Re: Eo ti jos malo pravila,mada mislim da nije potrebno Čet Jan 13 2011, 12:51 | |
| - JeremayYya ::
- Eo ti jos malo pravila,mada mislim da nije potrebno
1.Zabranjena je svaka vrsta nacionalne mrznje 2.Bez vredjanja drugih korisnika 3.Bez spamovanja,ne pisite duple postove itd.. 4.Zabranjene su svake vrste pretnji,ide direktan ban 5.Nepravite 2 ili vise profila 6.Nekoristite imena drugih korisnika ili admina -Usvojićemo i ova pravila(kao što vidiš i ti si ih napisao vrlo ozbiljno). -Pravila i moraju biti napisana ozbiljno -Predloži, da li da dopustimo reklamiranje drugih foruma(kao šti si ti učinio) ili da to sankcionišemo? pozdrav | |
| | | JeremayYya Graphic Designer
| Naslov: Re: Eo ti jos malo pravila,mada mislim da nije potrebno Čet Jan 13 2011, 13:19 | |
| Dopustite,bolje je da dopustite zato sto ako neko postavi svoj sajt sa necim vaznim,vi sankcionisete i sta da vidim | |
| | | Rupert Moderator Global
Broj poruka : 110 Datum upisa : 24.10.2010 Lokacija : Goge
| Naslov: Re: Eo ti jos malo pravila,mada mislim da nije potrebno Čet Jan 13 2011, 14:08 | |
| - JeremayYya ::
- Dopustite,bolje je da dopustite zato sto ako neko postavi svoj sajt sa necim vaznim,vi sankcionisete i sta da vidim
Dobra vest je: Dopuštamo(za sad) -I odmah pitanje:da li je i kod tebe dopušteno reklamiranje drugih foruma? -Šta je to važno(ko o tome odlučuje)da mora da se vidi link prema drugom sajtu ? | |
| | | JeremayYya Graphic Designer
| Naslov: Re: Eo ti jos malo pravila,mada mislim da nije potrebno Čet Jan 13 2011, 14:21 | |
| Kod mene je dopusteno,ali nema sta da se postavi za reklamiranje zato sto mozes samo da mi pomognes i dajes ideje,i stavljas muzike,eto to je to,ali ako neko bas reklamira i oduzima mi korisnike...e to je vec nesto drugo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Eo ti jos malo pravila,mada mislim da nije potrebno | |
| |
| | | | Eo ti jos malo pravila,mada mislim da nije potrebno | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |